Οι φίλοι μας...

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

So,welcome!

Γεια σας! Είμαστε η Έμμα και η Δήμητρα, και όπως μάλλον καταλάβατε, εδώ θα δημοσιεύουμε ιστορίες που θα γράφουμε εμείς οι ίδιες. Θα έχουν σχέση με τη μουσική, θα είναι νεανικές και...Ελπίζουμε να σας τραβήξουν το ενδιαφέρον τόσο, ώστε να διαβάζετε όλα τα παρτ(μέρη). Κάθε μέρα θα δημοσιεύουμε από ένα παρτ (μέρος) της ιστορίας μας και θα μπορείτε να σχολιάζετε και να μας λέτε ιδέες και γνώμες. Θα προσπαθήσουμε οι ιστορίες να μην είναι βαρετές και να σας αφήνουν σε αγωνία για το τι θα γίνει στο επόμενο παρτ. Καλή συνέχεια!

Dima&Emma

14 σχόλια:

  1. Καλή αρχή, φιλεναδίτσες!
    Χαίρομαι που δεν σταματήσατε το χόμπι της δημιουργικής γραφής.Περιμένω να διαβάσω ωραίες ιστορίες,ειδικά μέσα στις διακοπές που θα δώσουν σε όλους μας το χρόνο να ασχοληθούμε με αυτά που μας αρέσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε κορίτσια κι άλλο Blog???? Άντε , καλή αρχή κι ελπίζω να κρατήσει αυτό!!! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειαα σαας!Ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε, μάλλον σήμερα θα ανεβάσουμε το πρώτο μέρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχα, στο άλλο δν έμπαινε κανείς κι αυτό θέλαμε να το κάνουμε για να γράφουμε ιστορίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή αρχή! Περιμένουμε τις ιστορίες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστούμε, μείνετε συντονισμένοι, σε λίγο θα βάλουμε το πρώτο μέρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ χαίρομαι που σας βλέπω μαζί, σε ένα κοινό μπλογκ. Αυπομονώ να αναρτήσετε την πρώτη σας ιστορία!!!
    Συνεχίστε έτσι, αγαπημένες και ενωμένες, γιατί η ισχύς εν τη ενώσει!!! Με άλλα λόγια, η δύναμή σας, είναι η δυνατή φιλία σας και η ένωσή σας!!!
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένα σας λέω... Το πρώτο μέρος είναι πολύύύ μεγάλο. Τώρα το τελειώνουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα, κορίτσια! Χαίρομαι που σας ξαναβλέπω... Σας εύχομαι να είστε πάντα αγαπημένες και χαρούμενες! Καλή αρχή στην όμορφη προσπάθειά σας!
    κ. Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σας ευχαριστούμε όλους που μας δώσατε την προσοχή σας τόσο γρήγορα...
    Ευχαριστούμε κ.Αντώνη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα σας. Μολις σας βρήκα από ένα σχόλιο στο μπλογκ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ (προηγουμενο σχόλιο). Καλή αρχή στο μπλογκ σας. Πάω να γίνω αναγνώστρια (στο γκάτζετ αναγνώστες) Θα χαρώ να σας δω και στο δικό μου μπλογκ και θα χαρώ να τα λέμε με σχόλια στις αναρτήσεις. Καλό σας βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. MPABO! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΥ ΟΡΑΙΟ ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΑΙΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑΓΓΕΛΟΣ Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή